آموزشگاه آزاد آشپزی و شیرینی پزی چکنه با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور در رشته صنایع غذایی و خدمات تغذیه ای به آدرس شیراز خیابان قصردشت سر نبش خیابان سید جمال الدین اسد ابادی(پستچی)طبقه فوقانی پارچه سرای ایران شماره تلفن 32353127 و موبایل 09176058775 با مربی گری و مدیریت سرکار خانم هوشیارفرد کارشناس صنایع غذایی آزمونگر فنی و حرفه ای آموزشگاه های آزاد آشپزی و شیرینی پزی شیراز
خمیر جادویی مواد لازم برای 6نفر شکر 4قاشق چای خوری نمک 1قاشق چای خوری روغن 6 قاشق غذا خوری شیر یا اب 1لیوان تخم مرغ 1عدد خمیر مایه 3 قاشق چای خوری ارد 2لیوان طرذ تهیه خمیر مایه شیر ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید مخلوط کنید سپس 5-10 دقیقه کناری قراردهید تا خمیر مایه عمل کند ..... تخم مرغ و باقی شکرها روغن ونمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند خمیر مایه را با چند قاشق ارد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده ارد را اضافه کنیدپس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود .
ژله رولی برای این ژله نیاز داریم به پودر ژله و بستنی وانیلی پودر ژله رو با یک لیوان اب جوش مخلوط میکنیم و روی بخارکتری میذاریم بعد از اینکه ذرات داخل اون کامل ذوب شد بر میداریم . و داخلش در حد نصف لیوان بستنی میریزیم .و اجازه میدیم بستنی داخلش اب بشه با چنگال یه کم هم میزنیم که یکدست شه . حالا در دمای محیط منتظر میمونیم که سرد بشه و حالت غلیظ به خودش بگیره .کف یه سینی یا ظرف پیرکس رو اول خیس میکنیم و بعد با نایلون فریزر می پوشونیم. حالا از یه سمت اروم اروم ژله ها را به صورت ردیفی میریزیم . داخل سینی ژله هامون چون غلیظ بودن تو ظرف حرکت کردن اما خیلی با هم قاطی نشدن . جاهایی ام که نبود من با قاشق خودم ژله ریختم یکم ظرف رو تکون دادم. بعد اینکه کف ظرف پر شد داخل یخچال گذاشتم و بعد از 40دقیقه بیرون اوردم . به ارامی نایلون رو با ژله روی یه سطح صاف گذلشتم برش دادم و رول کردم..... .
دستور غذایی ناگت مرغ مواد لازم سینه مرغ 1عدد سیر 2حبه پیاز 1عدد پنیرپیتزا به مقدار لازم ادویه جات نمک -فلفل-کاری- زردچوبه به مقدار لازم ارد سفید نصف پیمانه اردسوخاری پفکی 1پیمانه تخم مرغ 1عدد ابتدا پیاز را رنده کرده و ابش راجدا می کنیم بعد سینه مرغ و سیر را با هم چرخ کرده و پیاز و سیر وادویه جات رااضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم بعد به مدت یک ساعت داخل یخچال میزاریم. تخم مرغ را با چنگال خوب میزنیم تا از حالت لختگی در بیاد بعد دستمون رو کمی تر میکنیم و از مخلوط سینه مرغ اندازه نارنگی کوچک برداشته و وسطش رو گود کرده ویه تکه پنیر داخل میزاریم. و روشو صاف میکنیم تا به شکل دایره در بیاد بعد داخل ارد سفید میغلتونیم و بعد داخل تخم مرغ و در اخر داخل ظرفی که پودرسوخاری ریختیم میغلتونیم و داخل یه ظرف کوچک و گود روغن ریخته و بعد از داغ شدن ناگت رو داخلش میزاریم تا خوب سرخ بشه. قسمت پیوستها